World Gymnaestrada Amsterdamissa 30.7.-5.8.2023

27.5.2022

Parin viikon päästä pääsemme ihailemaan Suomen Gymnaestradassa Tampereella voimistelua hyvin monipuolisesti. Suomi Gymnaestrada järjestetään Tampereella 9.-12.6.2022. Seinäjoen Voimistelijoista on lähdössä eri ikäisiä voimistelijoita osallistumaan mm. päätösjuhlan kenttäohjelmiin. Hallinäytöksiin osallistuvat lisäksi seuran Special Olympics-ryhmä, Mimmit, Ikiliikkujat 60+ ryhmä, jotka näkyvät Show it-näytöksessä perjantaina 10.6.Tanssillisen voimistelun ryhmä Poema esiintyy lauantai-iltana Feel it-näytöksessä. Feel it-näytös televisioidaan ja on nähtävillä YLEllä sunnuntaina 12.6. kuten myös tapahtuman päätösjuhla. https://www.gymnaestrada.fi

Jos suurempi ja kansainvälisempi tapahtuma kiinnostaa, nyt on mahdollisuus lähteä Seinäjoen Voimistelijoiden mukana World Gymnaestradaan, joka pidetään heinä- ja elokuun vaihteessa 2023 Amsterdamissa, Hollannissa. 

Kysymyksiä ja alustavat ilmoittautumiset  seuran Gympille Anu Koskelalle osoitteeseen svogymppi@gmail.com


Mikä on World Gymnaestrada?

World Gymnaestrada on maailmanlaajuinen, ei-kilpailullinen, joka neljäs vuosi järjestettävä voimistelutapahtuma ihan jokaiselle taitotasosta riippumatta. Ensimmäinen World Gymnaestrada pidettiin Hollannin Rotterdamissa vuonna 1953. Nyt Gymnaestrada palaa juurilleen, kun 17. World Gymnaestrada on jälleen Hollannissa. Lue lisää tapahtumasta ja tapahtumakaupungista täältä (linkki avautuu tapahtumasivulle).

Suomella on ollut delegaatio jokaisessa World Gymnaestradassa. Amsterdamissa vuonna 1991 järjestettyyn Gymnaestradaan osallistui peräti noin 2300 suomalaista. Meneekö ennätys rikki kesällä 2023?

Gymnaestrada-viikko käynnistyy avajaisilla sunnuntaina 30.7. ja päättyy päätösjuhlaan lauantaina 5.8. Viikon aikana on hallinäytöksiä, kenttänäytöksiä, iltanäytöksiä, FIG Gaala, esiintymisiä ulkolavoilla sekä paljon muutakin nähtävää ja koettavaa.

Tapahtumapaikkoina ovat Amsterdamin RAI-Messukeskus (hallinäytökset, iltanäytökset, FIG Gaala, ruokailut, ständit) ja Olympiastadion (avajaiset, päätösjuhla, kenttänäytökset).

Ketkä voivat osallistua

World Gymnaestradaan voivat osallistua kaikki Voimisteluliiton jäsenseurojen jäsenet: voimistelijat, tanssijat, harrastajat, ryhmäliikkujat, kilpailijat ja huiput, myös turistimatkalle on mahdollisuus lähteä. Nauttimaan hienoista esityksistä ja näytöksistä ja aistimaan tunnelmaa.

Kaikilla lähtijöillä tulee olla Voimisteluliiton lisenssi, vähintään harrastelisenssi. Lisäksi kaikkien osallistujien tulee huolehtia vakuutuksensa kuntoon.

Suosittelemme kansainväliseen tapahtumaan osallistumista 12 vuotta täyttäneille. Seura vastaa siitä, että alaikäisillä osallistujilla on riittävästi huoltajia mukana tapahtumassa. Suosittelemme 2 huoltajaa 10 alaikäistä kohden.


Osallistumismahdollisuuksia

Suomen kenttänäytös koostuu seuraavista ohjelmista: Ystäväni, elämäni (Eerika Laalo-Häikiö), Kirkkaat vedet (Hannele Ahlqvist & Marja Kallioniemi), Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi (Hymy Larimo-Tullila). (Edellyttäen että näihin ohjelmiin tulee riittävästi ilmoittautumisia).  

Yhteisohjelmien kertauskurssi ohjaajille ja valmentajille on tammikuussa 2023, ja yhteisharjoitus kaikille ko. ohjelmiin ilmoittautuneille voimisteljoille toukokuussa 2023.

Ajat ja paikat tarkentuvat myöhemmin.

Ilmoittautumisaikataulu

Alustavat ilmoittautumiset 15.6.2022 mennessä.

Sitovat ilmoittautumiset 15.12.2022 mennessä.

Osallistumismaksut

Osallistujapassit

Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin. Passin hinta on noin 300 € sisältäen osallistumisoikeuden, vapaan pääsyn Gymnaestradan tapahtumiin lukuun ottamatta iltanäytöksiä, julkisilla kulkuvälineillä liikkumisen kaupungissa tapahtuman ajan sekä sisäänpääsyn illanviettoihin. Passi ei sisällä majoitusta, aterioita eikä lippuja iltanäytöksiin.

Koulumajoitus (8 yötä) sisältäen aamiaisen maksaa noin 205 €. Koulumajoitukseen liittyviä tuotteita esim. patjat voi tilata etukäteen tai ottaa ne kotoa mukaansa.

Hotellimajoitusta on eri tasoista eri puolilla kaupunkia. Hotellimajoitus varataan ilmoittautumisen yhteydessä

Ateriat

Lounaat: 7 lounaan paketti maksaa 122,50 €.

Päivälliset: 7 päivällisen paketti maksaa 122,50 €.

Lounaiden ja päivällisten yhteispaketti maksaa 229,50 € (pakettiin sisältyy myös WG23-juomamuki).

Kaikki ateriat ovat ravitsevia, vaihtelevia, terveellisiä ja valmistettu paikallisista tuoreista tuotteista.

Hinnat per henkilö ja sisältäen kaikki paikalliset verot.  


Aikataulua

Tiedote 1, marras-/joulukuu 2021

Alustavat ilmoittautumiset seuroilta liittoon 15.6.2022

Hallinäytösten haku 15.6.2022

Sitovat ilmoittautumiset seuroilta liittoon 15.12.2022

Yhteisohjelmien kertauskurssi ohjaajille ja valmentajille tammikuu 2023

Ensimmäiset laskut (= osallistujapassista 50%) tammikuu 2023 (laskutetaan)

Loppulaskut huhtikuu 2023 (laskutetaan)

Yhteisohjelmien yhteisharjoitus kaikille voimistelijoille toukokuu 2023

World Gymnaestrada 30.7. – 5.8.2023


www.voimistelu.fi
www.gymnaestrada.fi

https://worldgymnaestrada2023.com/en/


Lähdetään yhdessä kokemaan upea tapahtuma!