ILMOITTAUTUMINEN HARRASTERYHMIIN

ILMOITTAUTUMISEN EHDOT:

Ilmoittautuminen ryhmään on päätös, joka sitoo valitsemaksesi kaudeksi kerrallaan. Liikuntaryhmiä on mahdollisuus kokeilla yhden tutustumiskerran veloituksetta. Mikäli jatkat maksuttoman tutustumiskerran jälkeen ryhmässä, tulee harrastemaksu maksaa koko kaudelta. Mikäli haluat perua ilmoittautumisen tutustumiskerran jälkeen, lue ilmoittautumisen peruutusohjeet ilmoittautumisen ehdoista. 
Mikäli jäsenelle tulee kauden aikana yllättävä ja pakottava este (sairaus, loukkaantuminen, paikkakunnalta poismuutto tms.) tulee hänen tehdä seuralle kirjallinen anomus lääkärintodistuksineen yms. välittömästi esteen ilmettyä. Palautuksia ei suoriteta takautuvasti.


1. Ryhmään ilmoittautunut on vastuussa siitä, että tiedot Hoika-rekisterissä on oikein. Tarkista, että olet täyttänyt tietoihin sähköpostiosoitteesi, sillä laskut tulevat sähköpostin kautta. HUOM! Ethän laita viestintäkieltoa, kaikki ryhmiä koskevat infomme kulkee pääsääntöisesti Hoikan kautta sähköposteihin.

2. Mahdollisista virheellisistä tiedoista aiheutuvista kustannuksista vastaa ilmoittautunut itse. 

3. Maksut tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksumuistutuksista perimme 5e huomautuskulun. Maksut ovat perintäkelpoisia.

4. Alaikäiselle tulee rekisteröidä aina huoltaja ylikäyttäjäksi Hoika-jäsenrekisteriimme.

ILMOITTAUTUMISEN PERUUTTAMINEN

1. Kurssille ilmoittauduttua tuntia voi kokeilla yhden kerran ilman maksusitoumusta. 

2. Mikäli ilmaisen kokeilukerran jälkeen haluat peruuttaa osallistumisesi, olethan yhteydessä toimistollemme: toimisto@svo.fi tai p. 0456510224. 
HUOM! Ilmoitus ohjaajalle tai tulematta jättäminen ei riitä peruutukseen ja maksusitoumuksen peruuttamiseen. Saatuamme tiedon mitätöimme laskunne eikä teille lähetetä myöhemmin maksumuistutusta.

3. Mikäli on ehtinyt maksamaan laskun ennen kuin kokeilukerta on mennyt, palautetaan maksu, mutta peruutuksesta peritään 15 euron toimistomaksu, joka vähennetään palautuksesta.Mikäli jäsentietopalvelun käytössä tai laskutuksen suhteen on ongelmia, ota yhteys seuran toimistoon 045-6510224 tai toimisto@svo.fi.