ILMOITTAUTUMINEN HARRASTERYHMIIN

ILMOITTAUTUMISEN EHDOT:

Ilmoittautuminen ryhmään on päätös, joka sitoo valitsemaksesi kaudeksi kerrallaan. Ilmoittautumisesta lähtee heti lasku sähköpostiisi. Liikuntaryhmiä on mahdollisuus kokeilla yhden tutustumiskerran veloituksetta. Mikäli jatkat maksuttoman tutustumiskerran jälkeen ryhmässä, tulee harrastemaksu maksaa koko kaudelta. Mikäli haluat perua ilmoittautumisen tutustumiskerran jälkeen tai et ota paikkaa vastaan etkä halua käydä kokeilemassakaan, lue ilmoittautumisen peruutusohjeet ilmoittautumisen ehdoista. HUOM! Muistahan perua osallistumisen ryhmään heti kokeilukerran jälkeen tomistollemme kirjallisesti toimisto@svo.fi!

Mikäli jäsenelle tulee kauden aikana yllättävä ja pakottava este (sairaus, loukkaantuminen, paikkakunnalta poismuutto tms.) tulee hänen tehdä seuralle kirjallinen anomus lääkärintodistuksineen yms. välittömästi esteen ilmettyä. Palautuksia ei suoriteta takautuvasti.

1. Ryhmään ilmoittautunut on vastuussa siitä, että tiedot myClub on oikein. Tarkista, että olet täyttänyt tietoihin sähköpostiosoitteesi, sillä laskut tulevat sähköpostin kautta. HUOM! Tarkistathan, että sinulla on viestintäluvat päällä, että saat kaikki ryhmiä koskevan informaation.

2. Mahdollisista virheellisistä tiedoista aiheutuvista kustannuksista vastaa ilmoittautunut itse. 

3. Maksut tulee maksaa eräpäivään mennessä. Käytössämme on myClubin Visma Financial Solutions Oy:n perintäpalvelu. HUOM! Huomioittehan, että Seinäjoen Voimistelijat eivät vastaa laskujen perinnästä. Maksuajasta ja maksueristä voi sopia ennen muodostuneen laskun eräpäivää seuran laskutuksen kanssa toimisto@svo.fi.

4. Mikäl laskussa on mielestäsi virhe, olethan välittömästi yhteydessä toimistollemme, jotta vältytään ylimääräisiltä kuluilta.

5. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat Visman kanssa. HUOM! Huolehdithan maksut laskulla näkyvällä tilinumerolla, viitenumerolla ja summalla. Visma veloittaa 8€ palautettavasta liikasuorituksesta. ILMOITTAUTUMISEN PERUUTTAMINEN

1. Kurssille ilmoittauduttua tuntia voi kokeilla yhden kerran ilman maksusitoumusta. Lasku lähtee heti ilmoittautuessa sähköpostiisi, joten muistathan perua osallistumisen ellet ota paikkaa vastaan.

2. Jos olet ilmoittautunut moneen ryhmään, mutta et käytä paikkaasi, muistathan perua osallistumisesi tai poistaa jonopaikoilta. Laskut menevät automaattisesti myClubin kautta perintään.

2. Mikäli ilmaisen kokeilukerran jälkeen haluat peruuttaa osallistumisesi tai et haluakkaan käydä kokeilemassa, olethan yhteydessä toimistollemme: toimisto@svo.fi . 
HUOM! Ilmoitus ohjaajalle tai tulematta jättäminen ei riitä peruutukseen ja maksusitoumuksen peruuttamiseen. Saatuamme tiedon mitätöimme laskunne eikä teille lähetetä myöhemmin maksumuistutusta.

3. Mikäli olet ehtinyt maksamaan laskun ennen kuin kokeilukerta on mennyt, palautetaan maksu, mutta peruutuksesta peritään 15 euron toimistomaksu, joka vähennetään palautuksesta.

Mikäli myClubin käytössä tai laskutuksen suhteen on ongelmia, ota yhteys seuran toimistoon 045 651 0224 tai toimisto@svo.fi.