Lisenssit 2022-2023

Lisenssin osto

Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin on oltava voimassa oleva lisenssi. Lisenssi ostetaan itse Voimisteluliiton jäsentietopalvelun Hoika:n kautta. 

Ohjeet lisenssin ostamiseen

 1. Kirjaudu Hoika-Jäsentietoon
 2. Lisenssin ostoa varten sivuvalikkoon on tullut uusi välilehti ”Lisenssien osto”, jota klikkaamalla pääset hankkimaan urheilijalisenssejä sekä valmentaja- tai tuomarilisenssin.
 3. Valitse ensin ”Urheilija” tai ”Valmentaja tai tuomari”.
 4. Täytä pyydetyt henkilötiedot (valitse tarvittaessa henkilö, jos sinulla on alikäyttäjiä).
 5. Valitse laji, johon olet ostamassa lisenssiä.
 6. Valitse lisenssin taso (Stara, Harraste, Kilpa B tai Kilpa A) sen mukaan, mihin kilpailuihin olet osallistumassa. Tason oikeuttamat luokat näkyvät kuvauskentässä.
 7. Valitse ostatko lisenssin vakuutuksella vai ilman vakuutusta. Huom. mikäli lisenssin ostaa ilman vakuutusta, niin tulee lisenssinhaltijalla olla urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältämä oma vakuutus, jotta hän voi osallistua Voimisteluliiton kilpailutoimintaan.
 8. Tarkista yhteenvetosivulta, että kaikki tiedot ja valinnat ovat oikein. Mikäli huomaat virheitä, niin voit muuttaa vielä lisenssiä valitsemalla ”Muuta lisenssiä” tai perua oston kokonaan (”Peruuta osto”).
 9. Ennen hyväksymistä sinun tulee vahvistaa, että tuote- ja lisenssiehdot on luettu. Lisäksi lisenssinhaltijan tulee sitoutua noudattamaan Suomen Antidopingsäännöstöä sekä Voimisteluliiton yleisiä kilpailu- ja kurinpitosääntöjä.
 10. Hyväksymisen jälkeen siirry maksamaan lisenssi verkkopankkitunnuksin tai luottokortilla.
 11. Onnistuneen maksun jälkeen pääset tarkastelemaan lisenssien tilaa ”Omien tietojen” takaa ”Lisenssit”-välilehdeltä.