HALLIHANKE

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠14.10.2019 Tästä kaikki alkoi

Seinäjoen Voimistelijat ry panostaa voimakkaasti voimisteluolosuhteisiin. Vuosia haaveissa ollut voimisteluhalli toteutuu vihdoin Seinäjoelle.

Voimistelua varten suunniteltu halli takaa voimisteluun turvalliset ja terveelliset olosuhteet. Tämänhetkinen tilanne on ollut kestämätön, koska Seinäjoelta ovat puuttuneet soveltuvat tilat voimakkaasti kasvaviin voimistelulajeihin. Uuteen halliin on suunniteltu mm. useissa voimistelulajeissa vaadittava välineenheittokorkeus, joustava harjoittelualusta sekä volttimonttu hyppyjen harjoittelua varten. Halliin tulee tilat joukkuevoimistelulle, kilpa-aerobicille sekä telinevoimistelulle. Telinevoimistelutila on suunniteltu siten, että se palvelee myös teamgymia ja akrobatiavoimistelua sekä meidän monipuolisen harrastepuolemme liikkujia.

Halli on rakennusvaiheessa ja sijaitsee Kapernaumin alueella. Hallin on määrä valmistua keväällä 2020 ja rakentamisesta vastaa Elkku Oy.

”Seuraa on kehitetty tietoisesti ammattimaiseen ja laadukkaampaan suuntaan. Oma harjoitushalli on pitkäjänteisen työn tulos ja luonnollinen jatkumo sille, mitä seurassamme on viimeisen kolmen vuoden aikana tapahtunut. Meiltä löytyy osaamista, jota haluamme jakaa tietona sekä ohjauksena ja lajien vaatimissa olosuhteissa.” toteaa Seinäjoen Voimistelijat ry:n hallituksen puheenjohtaja Johanna Keski-Jyrä.

Upeat tilat ovat vuokrattavissa muidenkin seurojen urheilijoille tai vaikka työporukan tyky-päivään.

Lisätietoja: Anne Tarpio, toiminnanjohtaja, Seinäjoen Voimistelijat ry, puh. 050 3141432, sposti: anne.tarpio@svo.fi


https://yle.fi/uutiset/3-11018750