Valmennusryhmät

Kilpailevien joukkueiden ilmoittautumiset ja lisätiedot kyseisten ryhmien vastuuvalmentajilta!

Seurassa toimii harrasteryhmien lisäksi kilpailun ja valmennuksen toimiala. Kilpailutoiminnan piiriin kuuluvien urheilijoiden harjoittelu eroaa harrastepuolen harjoittelusta harjoitusten määrässä sekä kilpailuihin osallistumisessa. Kaikki akrobatiavoimistelun, tanssillisen voimistelun ja telinevoimistelun lajikseen valinneet harjoittelevat n. 2 kertaa viikossa, yleensä n. 1-2 tuntia/kerrallaan. Kilpailuryhmissä harjoittelun tavoite tähtää sitoutuneeseen harjoitteluun sekä kilpailuihin alue- tai valtakunnallisella tasolla. Seura tukee kyseisiä ryhmiä kilpailujen osallistumismaksuissa.

Kilpailuryhmissä harjoittelevien urheilijoiden harrastuskustannukset koostuvat pääasiassa valmennustunneista, kilpailumatkoista, mahdollisista kilpailuasuista, lisenssimaksuista jne. Mukana harjoittelun tukena voi olla myös balettitunnit, jotka maksetaan tunteja järjestävälle taholle erikseen. 

Kilpailutoiminta eroaa valmennuksen toimialasta harrastusmäärissä, joita valmennuksen puolella on 2-6 kertaa viikossa ja harjoituksen kesto on 1-3h kerrallaan.

Yllä seuran valmentajat

Seurassa toimii harrasteryhmien lisäksi kilpailun ja valmennuksen toimiala. Valmennuksen piiriin kuuluvien urheilijoiden harjoittelu eroaa harrastepuolen harjoittelusta eniten harjoitusten määrässä. Kaikki joukkuevoimistelun, kilpa-aerobicin, TeamGymin tai soveltavan liikunnan rytmisen voimistelun lajikseen valinneet harjoittelevat 2-6 kertaa viikossa, yleensä n. 1,5-3 tuntia/kerta. Valmennusryhmissä harjoittelun tavoite tähtää kilpailuihin.

Kustannukset ovat korkeammat kuin kerran viikossa kokoontuvien harrasteryhmien maksut. Valmennusryhmissä harjoittelevien urheilijoiden harrastuskustannukset koostuvat pääasiassa valmennustunneista, kilpailumatkoista, kilpailuasuista, lisenssimaksuista jne. Mukana harjoittelun tukena voi olla myös balettitunnit, jotka maksetaan tunteja järjestävälle taholle erikseen. 

Joukkuevoimistelu

Seurastamme on perinteisesti osallistuttu kilpavoimisteluun. Seuramme "Grand Old Lady" Eila Kalstelan viitoittamalla joukkuevoimistelun saralla on tällä hetkellä voimistelussa mukana yhteensä 14 joukkuetta eri ikäsarjoissa harraste- ja kilpasarjoissa. Lisätietoja joukkuevoimistelusivuilla.

Kilpa-aerobic

Seurastamme on ollut edustus Suomen Voimisteluliiton kilpa-aerobic-sarjoissa. Harrastuksen voi aloittaa kuka vain lajista kiinnostunut henkilö, tyttö tai poika. Taitotason mukaan kilpailijat pääsevät siirtymään luokasta seuraavaan saatuaan tarvittavat luokkanousunousupisteet.

TeamGym

Seurassamme on aloittanut kaudella 2019-2020 uusi laji TeamGym. Olemme ylpeitä lajikirjon kasvaessa ja saadessamme näinkin näyttävän lajin seuraamme. Uuden hallin avulla pystymme myös vastaamaan lajin vaatimuksiin. 

SPECIAL OLYMPICS, rytminen voimistelu

Myös soveltavan liikunnan ryhmissä on mahdollisuus kilpailla. Meillä toimii Special Olympics rytmisenvoimistelun ryhmä, jossa harjoitellaan valmisohjelmia. Ryhmän voimistelijat käyvät kilpailemassa tason ja iän mukaan niin alueellisesti kuin kansainvälisestikin.

Eri yritykset ja yhteisöt voivat tilata joukkueilta tilaisuuteen sopivia tanssi- ja voimistelu- sekä aerobicesityksiä. Lisätietoja seuramme toimistolta.