Kilparyhmät

Kilpailevien joukkueiden ilmoittautumiset ja lisätiedot kyseisten ryhmien vastuuvalmentajilta!

Seurassa toimii harrasteryhmien lisäksi kilpailun ja valmennuksen toimiala. Valmennuksen piiriin kuuluvien urheilijoiden harjoittelu eroaa harrastepuolen harjoittelusta eniten harjoitusten määrässä. Kaikki joukkuevoimistelun, kilpa-aerobicin, tanssillisen voimistelun, akrobatiavoimistelun, Team Gymin tai telinevoimistelun lajikseen valinneet harjoittelevat 2-6 kertaa viikossa, yleensä n. 1,5-3 tuntia/kerta.  Valmennusryhmissä harjoittelun tavoite tähtää kilpailuihin.

Kustannukset ovat korkeammat kuin kerran viikossa kokoontuvien harrasteryhmien maksut. Valmennusryhmissä harjoittelevien urheilijoiden harrastuskustannukset koostuvat pääasiassa valmennustunneista, kilpailumatkoista, kilpailuasuista, lisenssimaksuista jne. Joukkuevoimistelussa mukana harjoittelun tukena on myös balettitunnit jotka maksetaan tunteja järjestävälle taholle erikseen. 

JOUKKUEVOIMISTELU
Seurastamme on perinteisesti osallistuttu kilpavoimisteluun. Seuramme "Grand Old Lady" Eila Kalstelan viitoittamalla joukkuevoimistelun saralla on tällä hetkellä voimistelussa mukana yhteensä 9 joukkuetta eri ikäsarjoissa harraste- ja kilpasarjoissa. Lisätietoja joukkuevoimistelusivuilla.

KILPA-AEROBIC
Tämän lisäksi on seurastamme ollut edustus myös Suomen Voimisteluliiton kilpa-aerobic-sarjoissa. Harrastuksen voi aloittaa kuka vain lajista kiinnostunut henkilö, tyttö tai poika. Taitotason mukaan kilpailijat pääsevät siirtymään luokasta seuraavaan saatuaan tarvittavat luokkanousunousupisteet.

Eri yritykset ja yhteisöt voivat tilata joukkueilta tilaisuuteen sopivia tanssi- ja voimistelu- sekä aerobicesityksiä. Lisätietoja seuramme toimistolta.