Ilmoittautumisohjeet

ILMOITTAUTUMISOHJEET HARRASTERYHMIIN:

  • Vahvistusilmoitukset ja laskut tulevat sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen, joten tarkistathan myös roskapostikansion, useissa sähköposteissa ohjautuvat roskapostiksi.

1. UUDET JÄSENET (rekisteröidy käyttäjäksi)

Mene ilmoittautusmisohjelmaamme Hoikaan: Rekisteröidy

Rekisteröidy käyttäjäksi  Rekisteröityminen-painikkeesta.
Mikäli aiot ilmoittaa alaikäisen lapsesi,  vanhempi rekisteröityy AINA käyttäjäksi ja rekisteröitymisen jälkeen voi lisätä lapsen/lapsia alikäyttäjiksi OMAT TIEDOT –osiossa.
Klikkaa lopuksi Rekisteröidy–painiketta ja saat käyttäjätunnuksen ja salasanan näytölle. Käyttäjätunnus ja salasana lähetetään myös antamaasi sähköpostiin.
Rekisteröityminen ei liitä sinua vielä jäseneksi.

Huomio! Jos olet jo rekisteröitynyt jäsentietopalveluun, ÄLÄ REKISTERÖIDY UUDELLEEN, vaan siirry kohtaan ”Unohtuiko salasana” saat uuden salasanan sähköpostiisi. (Käyttäjätunnuksesi on aiemmin rekisteröityessä ilmoittettu sähköpostiosoite)

2. VANHAT JÄSENET (sisäänkirjautuminen)

Sisäänkirjaudu ilmoittautumispalveluun rekisteröinnin kautta saamallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla tästä: Sisäänkirjaudu

3. ALIKÄYTTÄJÄN LUOMINEN

Jos olet ilmoittamassa lastasi, lisää lapsesi tässä vaiheessa itsellesi alikäyttäjäksi omat tiedot-osiossa: ”Uuden alikäyttäjän rekisteröinti”.

Alaikäisen ollessa kyseessä ilmoitetaan aina huoltajan sähköpostiosoite, johon lähetetään myös liikuntaryhmiin ilmoittautumisen yhteydessä lasku, sekä mahdolliset aikataulumuutokset ym. tiedotteet. Kohdassa lisätiedot ilmoitetaan huoltajan nimi ja muut halutut lisätiedot.

4. LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Sisäänkirjauduttuasi klikkaa Ilmoittautuminen.

Valitse pudotusvalikosta käyttäjä joka halutaan ilmoittaa kyseiseen liikuntaryhmään.

Valitse liikuntaryhmä johon haluat ilmoittautua

Klikkaa Luo maksu–painiketta. Ilmoittautumisesi tiedot tulevat näkyviin Laskun luonti -sivulle ja tässä vaiheessa voit vielä muokata tietoja palaamalla Takaisin ilmoittautumis-sivulle.

Vahvista ilmoittautuminen klikkaamalla Kyllä-painiketta. Tämän jälkeen ohjelma lähettää ilmoittautumisesta tiedon sekä laskun antamaasi sähköpostiin, mikäli et ole antanut sähköpostiosoitetta voit tässä vaiheessa tulostaa laskun itsellesi. Laskun ja ilmoittautumisten tiedot löytyvät myös Omat tiedot -sivulta.

Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonopaikalle, jos kaikki varsinaiset paikat ovat jo täynnä. Jonotuspaikasta ei muodostu laskua ja vapautuneesta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse.

Mikäli jäsentietopalvelun käytössä on ongelmia, ota yhteys seuran toimistoon 045-6510224 tai toimisto@svo.fi.