Soveltava Freegym yli 6v.

Soveltava Freegym ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka elävät neurologisten oireiden kanssa. Ryhmään otetaan n. 8 lasta ja ryhmän ohjaajat ovat alan ammattilaisia. Ryhmässä liikutaan motivoivin keinoin, lasta innostaen. Lapsen liikettä ei rajata vaan täällä saa temmeltää. Tämä on harrastus, josta lapsi nauttii ja jossa hän saa olla oma itsensä. Turvallinen aikuinen ohjaa toimintaa pedagogisesta näkökulmasta. Ryhmään tullakseen lapsella ei tarvitse olla diagnoosia. Tulkaa kokeilemaan voisiko tämä olla se teidän lapsen juttu! 

FREEGYM on uusi lasille ja nuorille suunnattu harrastus joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymissä yhdistyvät voltit, parkour, voimistelu ja voimaharjoittelu.

Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. Harjoituksissa harjoitellaa voltteja, kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, erilaisia parkour-liikkeitä. Aikaisempaa liikuntaharrastusta ei tarvitse olla.

Ryhmäläisen sisarus voi osallistua tukilapsena ryhmän toimintaan ilmaiseksi. Tukilapsen tehtävänä on auttaa sisarusta ryhmän toiminnassa. Alle kouluikäinen ei voi toimia tukilapsena. Tukilasta ei tarvitse ilmoittaa myClubin kautta.


Ilmoittaudu myClubin kautta