Telinelajien kilpaharrasteryhmä

Päivä AikaPaikkaHinta syksy 2024Hinta kevät 2025Ohjaajat 
KE 7-12v.16.45-17.45POP Pankki Areena120€120€Loviisa Jokiranta


Kausi 2024-2025

Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu 45€. Jäsenedut löydät täältä.
Ryhmään ilmoittautumalla sitoudut koko vuoden toimintaan kaudelle 2024-2025 (26.8.2024-4.5.2025). Ryhmän harrastemaksu laskutetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen lasku muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä ja kevätkauden osuus laskutetaan tammikuussa.

Lisätietoja: toimisto@svo.fi

Lasten ryhmien hintaan sisältyy seuratuote (T-paita). Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat lunastaa paidan. Ekologisista syistä, paidat tilaan vain halukkaille. Muistathan merkitä myClubiin lapsesi tietoihin T-paidan koon.

Jos lapsi on harrastanut kaudella 2024-2025 telinevoimistelun jatkoryhmässä tai telinevoimistelun nuorisoryhmässä, on mahdollista siirtyä telinevoimistelun kilpaharrasteryhmään 1 kaudelle 2024-2025. Ryhmä on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille. 

Telinelajien kilpaharrasteryhmä kokoontuu kerran viikossa, keskiviikkoisin. Ryhmässä suoritetaan valitseman lajin (telinevoimistelu, TeamGym tai trampoliinivoimistelun) pronssimerkkejä. Kyseinen ryhmä osallistuu Stara-tapahtumaan, jossa lapset käyvät näyttämässä kaudella opittuja taitoja.

Ryhmästä voi halutessaan siirtyä eri telinelajien kilparyhmiin tai jäädä ryhmään harjoittelemaan seuraavan tason voimistelumerkkejä. Ryhmä sopii erinomaisesti harrastajalle, joka haluaa hioa taitojaan mm. kohti kilpailupolkua.

Jokaiseen tuntiin sisältyy osana lämmittely sekä voiman että liikkuvuuden lisääminen. Fyysisen kunnon, voiman, liikkuvuuden, kehonhallinnan, tasapainon ym. fyysisten ominaisuuksien kehittämisen lisäksi ryhmässä painotetaan positiivisen pedagogiikan menetelmiä: jokainen oppii omalla tasollaan, yhdessä tekeminen on hauskaa ja liikunta on iloinen asia. Tavoitteena on, että lapsi löytää itsestään itsetuntoisen liikkujan ja löytää elinikäisen kiinnostuksen liikuntaan sekä oppii ryhmässä työskentelyn taitoja.

Tunnilla suoritetaan valitseman lajin pronssimerkkiä.
20 osallistujaa / ryhmä