Telinelajien kilpaharrasteryhmä

Jos lapsi on harrastanut kaudella 2022-2023 telinevoimistelun jatkoryhmässä 1, 2, 3 tai telinevoimistelun nuorisoryhmässä, on mahdollista siirtyä telinevoimistelun kilpaharrasteryhmään 1 (ma) kaudelle 2023-2024. Ryhmä on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille. 

Telinelajien kilpaharrasteryhmä kokoontuu kerran viikossa, maanantaisin. Ryhmässä suoritetaan valitseman lajin (telinevoimistelu, TeamGym tai trampoliinivoimistelun) pronssimerkkejä. Kyseinen ryhmä osallistuu Stara-tapahtumaan, jossa lapset käyvät näyttämässä kaudella opittuja taitoja.

Ryhmästä voi halutessaan siirtyä eri telinelajien kilparyhmiin tai jäädä ryhmään harjoittelemaan seuraavan tason voimistelumerkkejä. Ryhmä sopii erinomaisestai harrastajalle, joka haluaa hioa taitojaan mm. kohti kilpailupolkua.

Jokaiseen tuntiin sisältyy osana lämmittely sekä voiman että liikkuvuuden lisääminen. Fyysisen kunnon, voiman, liikkuvuuden, kehonhallinnan, tasapainon ym. fyysisten ominaisuuksien kehittämisen lisäksi ryhmässä painotetaan positiivisen pedagogiikan menetelmiä: jokainen oppii omalla tasollaan, yhdessä tekeminen on hauskaa ja liikunta on iloinen asia. Tavoitteena on, että lapsi löytää itsestään itsetuntoisen liikkujan ja löytää elinikäisen kiinnostuksen liikuntaan sekä oppii ryhmässä työskentelyn taitoja.

Tunnilla suoritetaan valitseman lajin pronssimerkkiä.
20 osallistujaa / ryhmä