Leirimaksukäytänteet

Seura maksaa kahden valmentajan leirikulut (leirin hinta, majoitus ja matkat). Leirin tulee olla Voimisteluliiton järjestämä. Seura ei kustanna valmentajien kuluja omilla treenipäivillä / leireillä omalla tai toisella paikkakunnalla. Matkat maksetaan todellisten kulujen mukaan. Jos leirille kuljetaan henkilöautolla, seura maksaa automatkasta valmentajan osuuden, joka lasketaan ViaMichelin -nettisivujen kautta. Tosite liitetään matkakorvauslomakkeeseen.

Jos leirille osallistuu joukkueesta useampi valmentaja, seura suosittaa, että joukkueet maksavat itse tämän valmentajan leirikulut. Leirille osallistuvia voimistelijoita seura ei erikseen avusta. 

Jos valmentaja ei pääse osallistumaan leirille, hänen puolestaan leirille lähtee ensisijaisesti joku muu seuran valmentaja. Jos valmentaja on alle 18v. hänen mukaasa voi lähteä huoltaja, joka korvaa toisen valmentajan paikan. Hän ei kuitenkaan osallistu leirillä valmennukselliseen toimintaan, vaan on mukana huoltamassa urheilijoita.   

Joukkueet/yksilöt sopivat itsenäisesti kuka hoitaa leiri-ilmoittautumiset.  

Joukkueet/yksilöt pyytävät laskun suoraan oman joukkueen rahastonhoitajalle tai yksilölle itselleen, jos tämä on mahdollista. Joukkueet/yksilöt sopivat itsenäisesti kuka hoitaa peruutukset leirin järjestäjälle. Mahdollinen lääkärintodistus lähetetään suoraan leirin järjestäjälle, ei seuran kautta. Huomioithan järjestävän tahon peruutusehdot.