Tapahtumat ja niiden järjestäminen

Näytökset 

Keväällä ja loppu/alku -vuodesta järjestetään erilaisia näytöksiä. Näytöksissä voi olla esim. jokin yhtenäinen teema, jonka ympärille ohjaajat ja valmentajat suunnittelevat ohjelman. Näytöksiin osallistuvat kaikki seuran harraste- ja valmennusryhmät. Suuren lajikirjon ja harrastajamäärän vuoksi näytöksiä on saatettu järjestää saman päivän aikana kaksi. Johtokunnan tapahtumatiimi toimii tapahtuman ideoijana ja järjestäjänä kutsuen apuun tarpeellisen määrän muuta kökkäväkeä tapahtumapäiviin. 

Valmennusryhmien katselmukset 

Seinäjoen Voimistelijat järjestää valmennusryhmien syys- ja kevätkatselmuksia kaksi kertaa toimintakauden aikana. Katselmuksessa jokainen joukkue/yksilö saa esittää oman kilpailuohjelmansa yleisölle. Tapahtuma järjestetään syksyllä viikoilla 41-43 ja keväällä viikoilla 10-11. Katselmukset pyritään järjestämään ennen kilpailukauden alkua, paikkana toimii yleensä Uimahalli-Urheilutalo. Valmennustiimi jakaa katselmusten järjestelyvuorot lajeittain siten, että vuorotellen kaksi joukkuetta/ryhmää on järjestelyvuorossa. Järjestysvuorot löytyvät täältä.  

Katselmuksiin myydään edullisia pääsylippuja ja järjestämisvuorossa olevat joukkueet voivat halutessaan järjestää arpajaiset ja kerätä näin varoja omille joukkueilleen. Pääsylipputulot menevät seuralle.