Aikuiset

Tarkemmat hintatiedot löytyy "hinnasto" -sivulta

Aikuisten telinevoimistelu, 16-vuotiaista eteenpäin 
SU 18-20 Joupin koulu
Ohjaajat: Sanna Pehtonen ja Anne-Mari Luhtasaari     
Tavoitteet: Telinevoimistelun perusliikkeiden harjoittelu rekki, permanto, puomi ja hyppy. Tasapainon, kehonhallinnan, lihaskunnon ja monipuolisen liikunnan lisääminen. 
Taitotaso: Aiempaa telinevoimistelu-harjoittelutaustaa ei tarvita, innokkuus lajia kohtaa riittää. Liikkeet opit harjoitusten aikana. 

Ryhmäkoko: 18 osallistujaa
Koko kausi 175, syksy 115€ ja kevät 130€

Aikuinen-Vauva jumppa
Pe klo 10-11 Urheilutalon Jumppasalissa
Ohjaaja: Suvi Niemelä
24.1. - 4.4. (viikolla 9 ei tuntia)
Hinta: 70€ (+jäsenmaksu 20€)
Jumppa on suunnattu alle yksivuotiaille lapsille ja aikuiselle. Jumppa on aikuisen ja lapsen mukavaa yhdessäoloa, mutta toimii samalla reippaana liikuntatuokiona. Tunti on rakennettu lapsen kehitys huomioiden. Tunnille saa tulle rennoin mielin. Jos vauva nukkuu tunnin ajan, niin hän saa nukkua ja äiti liikkua. Ryhmä toimii samalla myös paikan kohdata samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Ehkä löydät itsellesi myös uusia ystäviä. 

Aikuisten akrobatiavoimistelu UUTUUS!
SU klo 13.30-14.30 Pohjan koulu
Ohjaaja: Sanna Keski-Nikkola
Oletko joskus harrastanut voimistelua ja haluaisit aloittaa uudelleen?  Tai oletko joskus haaveillut aloittavasi voimistelun? Syksyllä aloitamme uuden akrobatiavoimistelun ryhmän aikuisille, jossa ei  tarvitse olla aikasempaa kokemusta voimistelusta. Harjoittelemme perusvoimistelua ja erilaisia nostoja niin pareina, trioina kuin ryhmissä. Tunneilla on takuuvarmasti hauskaa!
20 osallistujaa / ryhmä 
Koko kausi 150€, syksy 90€ ja  kevät 100€


Itämainen fuusiotanssi 
Visuaalinen herkkupala - Visual delicacies! 
Itämainen fuusiotanssi on tapa pitää huolta itsestään. Välillä se on rentoa iloittelua, ja välilllä sensuellia tunnelmointia. Tanssi tuo liikkuvuutta, ja rentoa voimaa, koordinaatiota, ja elastisuutta koko kehon hyvinvointiin, ja liikkuvuuteen. 

MA klo 18.00-19.00 tekniikkatunti Lyseo, alasali
Ohjaaja: Jaana Kuusisaari
Tekniikkaryhmä itämaisen tanssin perusteet osaaville.
Tunneilla perehdytään eri tekniikkoihin ja harjoitellaan sarjoja.
Myös välineitä, kuten tanssihuivit, zillit jne, ja tanssivaa kehonhuoltoa.
Koko vuosi 150€, syksy 90€ ja kevät 100€

MA klo 19.00-20.30 koreografiatunti, Lyseo alasali
Ohjaaja Jaana Kuusisaari
Tunnilla laitetaan tekniikkatunnin liikkeet ja sarjat koreografiaan.Tanssitaan erilaisten välineiden kanssa, tehdään improja, ja tanssitaan koreografioita.Tanssiminen on tapa liikkua ja pitää huolta itsestään!
Koko vuosi 165€, syksy 105€ ja kevät 125€Discotanssi yli 8v. UUTUUS! 
TI klo 16.30-17.15 Lukion peilisali
Ohjaaja: Iiris Koivula
Discotanssi on fyysinen, sähäkkä ja vauhdikas tanssilaji. Tänä päivänä vähintään 140bpm tempoiseen musiikkiin tanssittava discotanssi muistuttaa tanssin, voimistelun ja aerobicin sekoitusta. Tanssilajien tunnistaa mm. hypyistä, voimakkaista sekä nopeista liikkeistä ja lajiiin kuuluvista poseerauksista. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tanssitaustaa. Tuntia ohjaa lajin SM-mitalisti.
25 osallistujaa / ryhmä
Koko vuosi 120€, kevät 85€

Lady-jumppa 
TO klo 11.00-12.00, Urheilutalo, jumppasali
Ohjaaja: Tilla Tuuri
Mukavaa ja helppoa ryhmävoimistelua varttuneemmille ladyille. Tunnilla tehdään jumppaliikkeitä välineillä ja ilman sekä venytellään.
Koko kausi 150€, syksy 90€ ja kevät 100€


LAVIS-lavatanssijumppa 
KE klo 19.00-20.00 Lukio, peilisali
Ohjaaja: Heidi Hirvelä ja Marika Perälä
LAVIS-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille.
Koko kausi 150€, syksy 90€ ja kevät 100€Showtanssi UUTUUS!
yli 8v. TI klo 17.15-18.00 Lukion peilisali
Ohjaaja: Iiris Koivula
Showtanssi on vauhdikasta menoa ja meininkiä, jossa yhdistellään erilaisia tanssilajeja musikaaleista teatteritanssiin. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tanssista osallistuaksesi tunnille. Tällä tunnilla kaikenikäiset saa  irrotella ja oma tanssityyli on paras tyyli! Tunti muokkautuu ryhmän osallistujien mukaan ja se on tarkoitettu kaiken ikäisille.
25 osallistujaa / ryhmä
Koko vuosi 125€, kevät 85€Vesijumppa
TO klo 19.00-20.15 Seinäjoen Y-talo os. Koskenalantie 18
Ohjaaja: Heidi Suokko
Aikuisille tarkoitettu allasjumppa, kesto altaassa 45min. Monipuolista kuntoliikuntaa veden vastusta ja välillä välineitä hyväksi käyttäen. Sopii niin aloittelijoille kuin pidempään harrastaneille.
Koko kausi 270 (sis. allasmaksun 120€/vuosi), kevät 150€Virtaavaa liikettä  (ent. tanssillinenvoimistelu)  UUTUUS!
TI klo 20-21 Urheilutalo, Jumppasali
Ohjaaja: Elli Ylitalo ja Roosa Saarimaa
Hyvä tunti tasapainoittamaan kiireistä arkea. Tanssitunnit auttavat löytämään jokaisen ainutlaatuisen kehonkielen ja tavan liikkua. Harjoituksissa tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin ja -tekniikoihin. Tunneille kaikki voivat tulla omana itsenään eikä aikaisempaa kokemusta tarvitse olla.
Ryhmään mahtuu 25 osallistujaa.
Koko kausi 150€, syksy 90€ ja kevät 100€Äijäjumppa UUTUUS!
TO klo 20.30-21.30 Marttilan koulun 
Ohjaaja: Reija-Liisa Kaatikko
Luvassa on jumppaa, jossa taatusti tulee hiki. Tunneilla tehdään sykkeennoston lisäksi tasapainoa sekä lihaskuntoa. Ehkä myös muutamat venytysliikeet tulevat tutuiksi. ;) Jokainen saa harjoittelella oman kuntotasonsa mukaan. Tule siis sellaisena kuin olet. 
25 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 150€, syksy 90€ ja kevät 100€