Aikuisten ryhmät 2018-2019

Bailamama 9 months
KE 16.45-17.45. Marttilan koulu, ohjaaja: Marika Perälä

Bailamama 9Months on turvallinen ryhmäliikuntatunti raskaana oleville ja synnytyksestä palautuville naisille. Tunnilla pääset valmentautumaan synnytykseen aivan uudella ja ainutlaatuisella tavalla.

Tunnilla treenataan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle. Erityisesti lantionpohjalihastreeni on tärkeässä osassa Bailamama 9Months -tuntia. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset helpottaa raskausaikaasi, synnytystä, sekä synnytyksestä palautumista. Helpot askelsarjat ja yhdessä liikkumisen ilo ylläpitää kuntoasi koko raskauden ajan.

Kesto 55min.

Aikuisten telinevoimistelu, 16-vuotiaista eteenpäin 

TI 19.30-21.00 Törnävän koulu, ohjaajat Sanna Pehtonen ja Anne-Mari Luhtasaari     
Tavoitteet: Telinevoimistelun perusliikkeiden harjoittelu rekki, permanto, puomi ja hyppy. Tasapainon, kehonhallinnan, lihaskunnon ja monipuolisen liikunnan lisääminen. 
Taitotaso: Aiempaa telinevoimistelu-harjoittelutaustaa ei tarvita, innokkuus lajia kohtaa riittää. Liikkeet opit harjoitusten aikana. 

Ryhmäkoko: 18 osallistujaa

Itämainen fuusiotanssi 
Itämainen fuusiotanssi perustuu itämaisen tanssin perusteisiin, käyttäen mukana vahvasti vaikutteita muista tanssityyleistä ja musiikeista.Fuusiotanssille on ominaista kehoa huoltavat  ominaisuudet:avaa kehon liikeratoja,lisää liikkuvuutta, tukee ryhtiä ja lihashuoltoa,sekä vahvistaa kehon painopisteitä.Energiaa ja liikkuvuutta koko kropalle! Huom! Itämainen fuuusiotanssi aloittaa viikolla 37.

MA klo 18.00-19.00 tekniikkatunti Lyseo, alasali,  ohjaaja Jaana Kuusisaari
Tekniikkaryhmä itämaisen tanssin perusteet osaaville.
Tunneilla perehdytään eri tekniikkoihin ja harjoitellaan sarjoja.
Myös välineitä, kuten tanssihuivit, zillit jne, ja tanssivaa kehonhuoltoa.

MA klo 19.00-20.30 koreografiatunti, Lyseo peilisali, ohjaaja Jaana Kuusisaari
Tunnilla laitetaan tekniikkatunnin liikkeet ja sarjat koreografiaan.Tanssitaan erilaisten välineiden kanssa, tehdään improja, ja tanssitaan koreografioita.Tanssiminen on tapa liikkua ja pitää huolta itsestään!

Kahvakuula
TO klo 19.00-20.00 Alakylän koulu, ohjaaja: Jenni Taijonlahti
KAHVAKUULA PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI

Kahvakuulatunnilla käydään lävitse kahvakuulaharjoittelun perusteita. Tunneilla kiinnitetään erityisesti huomiota oikeaan suoritustekniikkaan ja rytmiin! Kahvakuulaharjoittelu kehittää monipuolisesti lihasvoimaa ja kestävyyttä. Se nostattaa sykettä ja saa hien pintaan. Tunnit sopivat kaikenikäisille ja –kuntoisille sekä naisille ja miehille. Oma kahvakuula mukaan!

Lady-jumppa 
TO klo 11.00-12.00, Urheilutalo, jumppasali, ohjaaja Tilla Tuuri
Mukavaa ja helppoa ryhmävoimistelua varttuneemmille ladyille. Tunnilla tehdään jumppaliikkeitä välineillä ja ilman sekä venytellään.

Vesijumppa
TO klo 19.00-20.15 Seinäjoen Y-talo os. Koskenalantie 18, ohjaaja: Merika Åström
Aikuisille tarkoitettu allasjumppa, kesto altaassa 45min. Monipuolista kuntoliikuntaa veden vastusta ja välillä välineitä hyväksi käyttäen. Sopii niin aloittelijoille kuin pidempään harrastaneille.
HUOM! Ryhmässä  7 vapaata paikkaa.

  

LAVIS-lavatanssijumppa
KE klo 19.00-20.00 Lukio, peilisali, ohjaaja: Marika Perälä

LAVIS-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille.

 

Aikuisten tanssillinen voimistelu 

TI klo 19.30-20.30 Lintuviidan koulu, ohjaaja Johanna Lähdesmäki
"Ryhmä on suunnattu aikuisille naisille, joiden sydän sykkii suomalaiselle naisvoimistelulle. Tunnilla liike virtaa keskustalähtöisesti, perusvoimistelutaitojen avulla tekniikan, liikkeiden,hengityksen ja musiikin sitoutuessa yhteen. Vartalotekniikan lisäksi tunneilla harjoitellaan jalkatekniikkaa, hyppyjä sekä erilaisia fyysisiä ominaisuuksia kuten liikkuvuutta ja voimaa. Kauden aikana harjoittelemme myös voimisteluliiton tanssillisen voimistelun merkkisarjoja. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä."

Ryhmään mahtuu 25 osallistujaa.