Soveltava telinevoimistelu

Kausi 2024-2025

Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu 45€. Jäsenedut löydät täältä.
Ryhmään ilmoittautumalla sitoudut koko vuoden toimintaan kaudelle 2024-2025 (26.8.2024-4.5.2025). Ryhmän harrastemaksu laskutetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen lasku muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä ja kevätkauden osuus laskutetaan tammikuussa.

Lisätietoja: toimisto@svo.fi

Lasten ryhmien hintaan sisältyy seuratuote (T-paita). Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat lunastaa paidan. Ekologisista syistä, paidat tilaan vain halukkaille. Muistathan merkitä myClubiin lapsesi tietoihin T-paidan koon.

PäiväAikaPaikkaHinta syksy 2024Hinta kevät 2025Ohjaajat
SU14.15-15.00POP Pankki Areena120€120€Kaisa Isomäki


Soveltavan telinevoimistelun ryhmä tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia heille, joilla on erityistarpeita vamman, sairauden tai toimintakyvyn heikentymisen vuoksi. Ryhmä tarjoaa turvallisen ja kannustavan ympäristön, jossa jokainen voi kehittää fyysistä kuntoaan, koordinaatiotaan ja itseluottamustaan. Soveltavan telinevoimistelun ryhmässä pyritään mahdollistamaan kaikille osallistujille liikunnan ilo riippumatta heidän yksilöllisistä haasteistaan tai tarpeistaan.

Ryhmän tavoitteena on luoda ympäristö, jossa jokainen voi kokea onnistumisen tunteita ja edistyä omassa tahdissaan. Ryhmän ohjauksessa huomiota kiinnitetään osallistujan yksilöllisiin tarpeisiin liikkeitä muokaten ja avustamista lisäten. Lisäksi ryhmä voi tarjota mahdollisuuksia sosiaaliseen vuorovaikutukseen, yhteisöllisyyteen ja itsetunnon vahvistamiseen.

Ryhmän ohjauksesta vastaa sosiaalialan ammattilainen, jolla on pitkä työkokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa työskentelystä sekä telinevoimistelun valmentajana toimimisesta.