Ohjaaja

Olen Sonya Yasmin, liikunta-alan iloinen ammattilainen jo vuodesta 2013. Olen koulutukseltani joogaopettaja sekä Liikunnanohjaaja AMK, erikoistuneena elämyspedagogiikkaan. Minulla on pitkä urheilu- sekä voimailutausta. 
Minulle on tärkeää kuormittaa kehoa monipuolisesti. Nautin tutkiskella ja kokeilla, mihin kaikkeen kehomme on kykenevä. 

Ohjauksissani painotan aina tekniikkaa, huomioiden kuitenkin eritasoiset ja -kuntoiset liikkujat. Olen taitava soveltamaan, ja siksipä minun kanssani on helppo aloittaa liikkuminen. Olit minkä kuntoinen, kokoinen tai kuinka kankea tahansa, minulla on sinulle motivoivia harjoitteita joka lähtöön. Tärkeintä on antaa keholle liikettä ja nauttia liikunnasta, jota harrastaa. 

Koulutettuna RYT 500 joogaopettajana, minulle on tärkeää oppilaani oikeaoppinen avustaminen asanaan. Joogaohjauksessani tavoitteenani on luoda oppilaalle uusia näkökulmia kehoonsa sekä luoda uskoa oppilaan kyvykkyyteen. Lisäksi pyrin luomaan oppilaan kanssa yhdessä rauhoittavan, mutta voimaannuttavan harjoituksen. Minulla on 9 vuotta aktiivista joogaharjoittelua takana. Olen kouluttautunut Nepalissa (2017) ja Intiassa (2018) alkeis ja jatko-opinnoin.