Palkkaamme useita lasten ja nuorten harrasteryhmien ohjaaja

26.4.2022

Palkkaamme useampia ohjaajia lasten ja nuorten liikuntaryhmiin. Kaipaamme ohjaajia akuutisti Jumppakoulu-, Freegym-, Ninjagym-, akroclub- ja telinevoimisteluryhmiin. Jos sinulla on valmiuksia ohjata jotain muutakin ryhmää, syksyn harrastekalenteria kootaan parhaillaan ja otamme mielellämme ideoita vastaan uusistakin ryhmistä.

Toivomme, että olet yli 18-vuotias ja sinulla on aikaisempaa kokemusta lasten- ja nuorten liikuntaryhmien ohjaamisesta. Sinulla on rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työskentelyyn sekä halukkuutta sitoutua yhteisölliseen seuratoimintaan. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, positiivisen ja kehittävän asenteen.

Työ on iltapainotteista ja ohjattavia tunteja on myös viikonloppuisin. 

Tarjoamme sinulle innostavan ja motivoituneen työyhteisön alueen suurimmassa voimisteluseurassa. Olemme hyvin koulutusmyönteinen seura ja pääset kouluttamaan itseäsi niin halutessasi. Olet mukana tekemässä yhteiskunnallisesti merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten parissa. Saat seuran muiden ohjaajien, valmentajien ja hallituksen jäsenten tuen työllesi.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Toivomme saavamme sinut osaksi #svoperhettä mahdollisimman pian. Työ on osa-aikainen ja palkkaus määräytyy kokemuksen ja koulutuksesi mukaan. Palkkaamme ohjaajia heti oikeiden henkilöiden löydyttyä eli laita vapaamuotoinen hakemuksesi meille mahdollisimman pian, viimeistään 30.4.2022. Lisätietoja tehtävistä antaa harrastepäällikkömme Loviisa Jokirantaan (050 3559444).