Päivitetty tiedote koronavirustilanteen vaikutuksista Seinäjoen Voimistelijoiden toiminnan jatkumiseen

19.3.2020

19.3.2020 Tiedote

Hyvät SVO-perheen jäsenet,

Seinäjoen Voimistelijoiden kaikki urheilutoiminta pysyy keskeytettynä maanantaihin 13.4.2020 saakka. Tämä koskee kaikkea lasten, nuorten ja aikuisten harrastustoimintaa sekä valmennustoimintaa. Seuran toukokuulle suunnitellut Stara aluetapahtuma perutaan. Toukokuun lopussa Seinäjoella järjestettävien aerobicin SM- ja kilpasarjojen mestaruuskilpailujen osalta odottelemme vielä Voimisteluliiton ohjeistusta. Tässä poikkeusajan toiminnassa toimimme Voimisteluliiton ohjeistusten ja linjausten mukaisesti. 

Suomen hallitus on todennut maanantaina 16.3.2020 maamme olevan poikkeusoloissa koronavirusepidemian vuoksi. Hallitus linjasi lisätoimenpiteistä liittyen mm. koulujen tilojen ja harrastustilojen sulkemiseen sekä yli 10 hengen kokoontumisten kieltämiseen. Sen vuoksi Seinäjoen Voimistelijoiden johtokunta on päättänyt jatkaa jo aiemmin aloitettua seuran toiminnan keskeyttämistä maanantaihin 13.4. saakka. Toiminnan jatkamisesta tämän jälkeen tullaan päättämään ja viestimään viimeistään torstaina 9.4.2020.

Voimisteluliitto on myös ilmoittanut, että SVO:n kanssa yhteisesti järjestettävä Stara aluetapahtuma on peruttu. Sen sijaan toukokuun lopulle suunniteltu aerobicin SM- ja kilpasarjojen mestaruuskilpailujen osalta odotamme vielä ohjeistusta. Kevätnäytöksen kohtalo on vielä myös avoin.

Toivomme, että Seinäjoen Voimistelijat koetaan SVO-perheenä, jonka jäsenet yhdessä kantavat vastuun tässä vaikeassa tilanteessa. Tilanne on seuran talouden ja toiminnan jatkuvuuden kannalta erittäin haastava. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä Seinäjoen Voimistelijat ei ole voittoa tavoitteleva taho, vaan harrastusmaksuilla katetaan toiminnasta syntyviä kuluja. Vaikka emme voi tässä poikkeustilanteessa tarjota normaalia, ohjattua voimistelutoimintaa, on meillä yhä juoksevia kuluja mm. tilavuokrien, palkkojen ja järjestelmäkulujen osalta. Lisäksi kisojen ja näytöstemme peruuntuminen tekee ison loven seuran tuottoihin. Toivomme, että vahva seurahenki auttaa kannattelemaan meidät tämän poikkeuksellisen ajankohdan ylitse. Uskomme, että olemme SVO-perhe jonka jäsenet yhdessä tukevat ja omalla toiminnallaan auttavat tässä vaikeassa tilanteessa, jotta toimintamme voi jatkua myös tulevaisuudessa.

Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti ja teemme uusia päätöksiä jatkosta tarvittaessa. 

Kiitos kaikille jo nyt isosta seurasydämestä – Yhdessä olemme enemmän!

Terveisin,
Seinäjoen Voimistelijoiden johtokunta

Lisätietoja:

Johanna Keski-Jyrä, johtokunnan puheenjohtaja, puh. 0400635673, johanna.keski-jyra@svo.fi