Kisainfo

KISAINFO VÄLINEMESTARUUSKILPAILUT

Tapahtumapaikka

Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalo, Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki.

Pysäköinti

Linja-autot pysäköivät Seinäjoen lukion pihalle osoitteeseen Kirkkokatu 16, 60100 Seinäjoki, joka sijaitsee vastapäätä urheilutaloa. Henkilöautoilla saapuvia toivomme pysäköimään Uimahalli-Urheilutalon pihaan tai takana olevalle parkkipaikalle (Huom! takana Alasenkadulla kadunvarressa pysäköintikielto). Lisäksi Kirkkokadun varteen on mahdollista pysäköidä.





Kisakanslia ja ilmoittautuminen

Tapahtumapaikalle saavuttua tulee jokaisen ryhmän yhteyshenkilön ilmoittautua kisakansliassa, jossa tarkistetaan maksetut kilpailu- ja ruokailumaksut. Ota kuitti mukaan. Yhteyshenkilö saa infosta mukaan joukkuekuoren, joka sisältää kilpailijarannekkeet, ruokaliput sekä tarpeellista infoa. Mikäli SM-sarjan joukkueita harjoittelee jo perjantai-iltana, on kisakanslia auki jo silloin. Lauantaina kisakanslia aukeaa klo 7.00 ja sijaitsee Uimahalli-Urheilutalon aulassa, ulko-ovista sisään tullessa vasemmalla.




Lisenssit ja vakuutukset

Jokaisella osallistujalla tulee olla Voimisteluliiton voimassaoleva asema tai kilpailulisenssi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Lisätietoja lisensseistä ja vakuutuksista Suomen Voimisteluliiton nettisivuilta.





Osallistumismaksu

Ryhmille lähetetään lasku osallistumisesta rekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Välitättehän laskun tarvittaessa eteenpäin asianomaiselle. Mikäli laskussa on epäselvyyttä, ottakaa yhteyttä toimisto@svo.fi




Ruokailu

Tapahtumassa on ruokailumahdollisuus. Ruokatilaukset tehdään etukäteen ilmoittautumisaikana (30.9.-31.10).

Ennakkoon tilatut ja maksetut ruokaliput saatte ilmoittautumisen yhteydessä. Ruokailun hinta on 13e/hlö. Jälkitilauksena (1.11. lähtien) ruokalipun hinta on 15e/hlö. Ruoka on laktoositonta. Muut mahdolliset erityisruokavaliot ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Huomioimme maidottoman, gluteenittoman sekä kasvisruokavalion.

Ruoka on tarjolla Marttilan koululla lauantaina klo:10.30-16.00 ja sunnuntaina 10.30-14.00. Lisäksi tapahtumapaikalta löytyy kahvio, josta voi osaa pientä suolaista ja makeaa. Ruokatilauksen viimeinen kuluton muutos- tai peruutuspäivä on perjantaina 15.11. Sen jälkeen tapahtuvat kaikki muutokset/peruutukset laskutetaan täysimääräisenä.






Tapahtumamyynti                                                                                                                                

Kisoissa on mahdollista ostaa mm. Piruetin tuotteita. Myyntipöydät sijaitsevat Uimahalli-Urheilutalon aulassa.






Musiikit

Musiikit ladataan Kisanetiin. Tämän lisäksi mukana on oltava varamusiikki esim. kännykässä tai muistitikulla.






Kilpailualue

Kilpailualueena on vaalea voimistelumatto koko 13m x 13m. Kulku esiintymisalueelle on yleisöstä katsottuna oikeasta takakulmasta ja poistuminen vasempaan etukulmaan.






Harjoitukset

Vain SM-sarjan joukkueille on varattu harjoitusaika. Ilmoita, mikäli joukkueenne on mahdollista harjoitella jo perjantai-iltana (aika tarkentuu lähempänä). Muille joukkueille on järjestetty aika, milloin voitte käydä katsomassa paikat. Harjoitusaikataulut päivitetään Kisanetiin ja www.svo.fi Lisäksi löydät aikatauluja teipattuina kilpailupaikalta ja kisakansliasta.






Lämmittely

Lämmittelytilana toimivat yläkerran voimistelu ja tanssisali (Lämmittely 1, kolme joukkuetta kerrallaan) ja jumppasali (Lämmittely 2, yksi joukkue kerrallaan). Viimeisimpänä lämmittelyalueena ennen esiintymisalueelle siirtymistä toimii väliverholla erotettu lohko hallista (Lämmittely 3, kolme joukkuetta kerrallaan). Lämmittelytilaa on rajoitetusti, joten lämmittelytilassa saa olla vain lämmittelevät urheilijat ja heidän valmentajat! Lämmittelytila 1:een pääsee n. 8 suoritusta ennen omaa suoritusvuoroa. Kadun toisella puolella Lukio-rakennuksessa on vapaata harjoittelutilaa. Välineharjoittelut tehdään lukiolla ja lämmittelyputkessa. Katsomon yläkäytävä ei ole lämmittely- eikä harjoittelutila.






Palautteet

Kirjalliset palautteet ovat noudettavissa kilpailuiden päättymisen jälkeen kisakansliasta.






Striimaus                                                                                                                                                         

Kisat live-striimataan järjestäjän toimesta. Linkki ilmoitetaan myöhemmin Kisanetissä ja www.svo.fi






Ensiapu

Osallistujilla / valmentajilla tulee olla mukana omat ensiaputarvikkeet. Lisäksi tapahtumapaikalla on kilpailujen aikana ensiapupiste jossa hoidetaan tapahtuman aikana syntyneitä vammoja. Vakavissa tapauksissa yhteys päivystykseen Y-talo, 1.krs Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki, puh. 06 415 4555. Päivystys on avoinna ympäri vuorokauden.






Lipunmyynti

Tapahtuman lipunmyynti alkaa kaksi tuntia ennen tapahtuman alkua Urheilutalon aulassa sijaitsevassa lipunmyyntipisteessä. Lipunmyynnissä käy myös kortti.

Lippujen hinnat: Aikuiset 15,00e/päivä, 25e/2 päivää, lapset alle 6-12 v. 10e/päivä, 15e/2 päivää , alle 6 v. ilmaiseksi. Lippuja voi varata etukäteen osoitteesta svo.liput@gmail.com






Yleisö 

Kilpailuhallin ovet pidetään suljettuna suorituksen aikana ja näin taataan suoritusrauha jokaiselle joukkueelle. Muutenkin vältetään kulkua katsomossa suoritusten aikana. Katsomot tulevat täyteen, joten tiivistetään katsomoissa. Takit voi jättää Uimahalli-Urheilutalon ulko-ovien välittömässä läheisyydessä sijaitseviin naulakoihin. Muistetaan siisteys myös yleisökatsomoissa.






Pukuhuoneet ja siisteys

Jokaiselle joukkueelle on merkitty pukuhuone kilpailupaikalta. Pukuhuonejako päivitetään Kisanetiin ja www.svo.fi. Pukuhuonejako löytyy myös kisakanslian välittömästä läheisyydestä ilmoitustaululta. Pukuhuoneet löytyvät urheilutalon ala- ja yläkerrasta ja ne ovat merkitty seuroittain oviin. Toivomme, että jokainen seura pitää pukuhuoneet siisteinä. Mikäli pukuhuoneita sotketaan, laskutetaan siivous osallistuvalta seuralta. Suihkutilaa ei saa käyttää tavaroiden säilytykseen. Pukuhuone on tyhjättävä välittömästi oman suorituksen jälkeen. Kilpailijoiden, valmentajien ja huoltajien WC-tilat löytyvät pukuhuoneista. Yläkerran aulan WC-tilat ovat vain pääsylipun ostaneita katsojia varten. 






Löytötavarat                                                                                                                                              

Järjestävä seura ottaa talteen löytötavarat, joita voi 2 viikon ajan kilpailuiden jälkeen kysellä seuran toimistolta osoitteesta toimisto@svo.f i, huomioithan, että vastaanottaja maksaa postimaksun.






Hiusvärit ja glitterit/kimalteet, hiuslakan käyttö   

Hiusvärien ja glittereiden/kimalteiden käyttö on kielletty. Tuomaristolla on oikeus evätä kilpailusuoritus, mikäli sääntöä rikotaan. Mikäli voimistelumatto likaantuu joukkueen toimesta, pesetyskulut/uuden maton hankintahinta veloitetaan joukkueelta. Hiuslakkaa saa suihkuttaa ainoastaan ulkona. Sisällä suihkuttaminen saattaa aiheuttaa palohälytyksen.






Voimistelijakatsomo 

Kilpailijarannekkeella pääsee kulkemaan pukuhuoneisiin ja erilliseen kilpailijakatsomoon. Vältetään ylimääräistä kulkua katsomossa suoritusten aikana. Jokainen omalta osaltaan huolehtii kilpailijakatsomon siisteydestä. Huomioittehan muut voimistelijat katsomossa ja jätätte isommat kassit pukuhuoneisiin, jotta kaikki halukkaat mahtuvat seuraamaan kilpailua. Voimistelijoille tarkoitettu katsomo on pääkatsomosta katsottuna esiintymisalueen vasemmalla puolella. Sisäänkäynti katsomoon on Uimahalli-Urheilutalon varauloskäytävän kautta, joen puoleisen puiston puolelta. Pääkatsomon paikat on varattu pääsylipun ostaneille.







Palkintojen jako    

Kolme parasta joukkuetta palkitaan SM- tai liiton mestaruusmitaleilla. Vain suorituksessa mukana olleet voimistelijat saavat mitalit. Kaikkien sarjojen palkintojenjaot ovat kilpailujen jälkeen.






Mahdollinen koulumajoitus  

Mikäli ilmoittautuneita kulumajoitukseen on tarpeeksi (yli 50 hlöä), järjestetään koulumajoitus Marttilan koululla, Kirkkokatu 9. (Ilmoitamme majoituksen varanneille mahdollisimman pian, mikäli koulumajoitusta ei järjestetä). Majoituksen hinta on 18e/hlö/yö. Koulumajoituksen yhteydessä voi varata aamu- ja iltapalan, 5e/aamupala ja 5e/iltapala. Joukkueet maksavat 50e pantin saapuessaan koulumajoitukseen ennen kuin luokkahuone luovutetaan heidän käyttöönsä kisojen ajaksi. Maksu suoritetaan käteisellä. Pantin saa takaisin, kun luokkahuone palautetaan lähtöpäivänä siivottuna. Mikäli joukkue on aiheuttanut jotain vahinkoa majoituksen aikana, panttia ei palauteta.

Huom! Kisojen aikana käyttämättä jätetyn koulumajoituksen maksu voidaan palauttaa ainoastaan sairauslomatodistusta vastaan.

Koulussa voi olla vetoisaa tai liian lämmin. Ilmastointi on ”on tai off”, vanhoissa kouluissa ilmastointia ei voi säätää.







Hotellit

         

Finlandia Hotel Fooninki puh. 06 421 7700

2 hh kahdelle henkilölle 90 euroa/vrk

2 hh lisävuoteella kolmelle henkilölle 105 euroa/vrk

Hinta sisältää iltasaunan, runsaan aamupalanoutopöydän, wifin sekä parkkipaikan.

Myös ruokailut onnistuvat meillä, esim. kanapasta, salaatti, leivät 12 euroa/hlö.

Kiintiö vapautuu 30.9.








Hotelli Sorsanpesä puh. 020 7418181/040 5944129

1hh: 95€/yö

2hh: 105€/yö

3hh: 125€/yö

4hh: 160€/yö

Kiintiö vapautuu 30.9.








Sokos Hotel Vaakuna puh. +358 10 7647000  

Kiintiöstä varattujen huoneiden määrät tarkistetaan seuraavasti:

8 viikkoa ennen tulopäivää eli 4.10.2019 vapautetaan 25% kiintiöissä olevista varaamattomista huoneista

6 viikkoa ennen tulopäivää eli 18.10.2019 vapautetaan 50% kiintiöissä olevista varaamattomista huoneista

4 viikkoa ennen eli 1.11.2019 vapautetaan kaikki loput kiintiöissä olevat varaamattomat huoneet.

Sporttitarjous huonehinnat

1 hh standard-luokan huone 79 €/ yö

2 hh standard-luokan huone 89 €/ yö

2 hh standard-luokan huoneita lisävuoteella 109 €/ yö







Hotelli Alma puh. +358 6 421 5200






Huonekiintiöitä voi tiedustella tunnuksella joukkuevoimistelun välinemestaruus tai Seinäjoen Voimistelijat.






Uimahalli 

Samassa rakennuksessa kisapaikan kanssa sijaitsee Seinäjoen Uimahalli. Liput: Aikuiset 6e. lapset 6–15 v. 2,50e, ryhmät (yli 10 hlö): -20 % (käteismaksu)                                 






Seinäjoelle pääsee junalla Helsingistä alle kolmessa tunnissa, Tampereelta tunnissa ja Oulusta vähän reilussa 3 tunnissa. Koulumajoitus, suorituspaikka ja Sokos Hotel Vaakuna ovat kävelymatkan etäisyydellä rautatieasemasta.






Tervetuloa Seinäjoelle Mestaruuskisoihin!

#välinemestikset19

#avaruusmestikset19

IG: Seinajoenvoimistelijat_svo

www.svo.fi

www.seinajoki.fi