KILPARYHMÄT

Seurassa toimii harrasteryhmien lisäksi kilpailun ja valmennuksen toimiala. Kilpailutoiminnan piiriin kuuluvien urheilijoiden harjoittelu eroaa harrastepuolen harjoittelusta harjoitusten määrässä sekä kilpailuihin osallistumisessa. Kaikki akrobatiavoimistelun, tanssillisen voimistelun ja telinevoimistelun lajikseen valinneet harjoittelevat n. 2 kertaa viikossa, yleensä n. 1-2 tuntia/kerrallaan. Kilpailuryhmissä harjoittelun tavoite tähtää sitoutuneeseen harjoitteluun sekä kilpailuihin alue- tai valtakunnallisella tasolla. Seura tukee kyseisiä ryhmiä kilpailujen osallistumismaksuissa.

Kilpailuryhmissä harjoittelevien urheilijoiden harrastuskustannukset koostuvat pääasiassa valmennustunneista, kilpailumatkoista, mahdollisista kilpailuasuista, lisenssimaksuista jne. Mukana harjoittelun tukena voi olla myös balettitunnit, jotka maksetaan tunteja järjestävälle taholle erikseen. 

Kilpailutoiminta eroaa valmennuksen toimialasta harrastusmäärissä, joita valmennuksen puolella on 2-6 kertaa viikossa ja harjoituksen kesto on 1-3h kerrallaan.