Lapset ja nuoret

Tarkemmat hintatiedot löytyy "hinnasto" -sivulta


Akrobatiavoimistelu
Alkeisryhmä Artemisia  7-16 v
SU klo 17.00-18.30,  Pohjan koulu 
Ohjaajat: Sanna Keski-Nikkola ja Elina Kivelä
Akrobatiavoimistelu on näyttävä laji, joka koostuu erilaisista nostoista, heitoista, kiinniotoista ja yksilöliikkeistä. Tunneilla opetellaan voiman käyttöä, liikkuvuutta, ketteryyttä ja tasapaino- ja koordinaatiokykyä. Opettelemme toimimaan ryhmässä, pareina ja trioina. Aiempi voimistelutausta hyödyksi.
20 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 140€AkroClub 4-6v tytöt ja pojat 
SU klo 10.00-10.45 Yhteiskoulu 
Ohjaajat: Hanna Pihlajaniemi ja Iida Lohilahti
AkroClub tunnilla liikutaan ohjatusti ja monipuolisesti perusliikuntataitoja kehittäen. Tunneilla harjoitellaan erilaisia akrobatia liikkeitä ja temppuja leikin ohella. AkroClub tunnilla ja hauskuus on taattu ja vauhtia riittää. Tunti on tarkoitettu tytöille ja pojille. 
20 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 110€Discotanssi Uutuus!
yli 8v. TI klo 16.30-17.15 Lukion peilisali
Ohjaaja: Iiris Koivula
Discotanssi on fyysinen, sähäkkä ja vauhdikas tanssilaji. Tänä päivänä vähintään 140bpm tempoiseen musiikkiin tanssittava discotanssi muistuttaa tanssin, voimistelun ja aerobicin sekoitusta. Tanssilajien tunnistaa mm. hypyistä, voimakkaista sekä nopeista liikkeistä ja lajiiin kuuluvista poseerauksista. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tanssitaustaa. Tuntia ohjaa lajin SM-mitalisti.
25 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 120€Jumppakoulu 2015 (esivalmennus)            
MA klo 16.45-17.30 Lyseon koulu, yläsali
Ohjaajat: Jenna Varjanto, Krista Ryssy ja Jenna Kulmala
Jumppakoulu on 2015 syntyneille lapsille tarkoitettu voimistelun "minivalmennusryhmä". Ryhmässä harjoitellaan eri voimistelulajien perusteita (mm. joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic, telinevoimistelu) leikinomaisesti ammattitaitoisen ohjaajan johdolla. Pyrimme siihen että lapsilla on tunneilla hauskaa ja että he löytävät liikunnan ilon voimistelun kautta.
Ryhmästä on tulevaisuudessa helppo siirtyä mukaan eri lajien valmennusryhmiin.
20 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 110€Kepparikerho UUTUUS!
4-6v TO klo 17.00-17.45 Niemistön koulu
yli 7v. TO klo 17.45-18.30 Niemistön koulu
Ohjaajat: Katja Pennala ja Iida Lohilahti
Kepparikerho on keppihevosten ja heidän omistajiensa kohtaamispaikka. Luvassa on liikuntaa erilaisten ratoja ym. avulla.  Ryhmä on leikkimielinen, ei kilpailuihin tähtäävä vaa mukavaa yhdessä tekemistä kepparifanien kanssa. Oma keppihevonen mukaan!
20 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 110€
Showtanssi  UUTUUS!
yli 8v. TI klo 17.15-18.00 Lukion peilisali
Ohjaaja: Iiris Koivula
Showtanssi on vauhdikasta menoa ja meininkiä, jossa yhdistellään erilaisia tanssilajeja musikaaleista teatteritanssiin. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tanssista osallistuaksesi tunnille. Tällä tunnilla kaikenikäiset saa  irrotella ja oma tanssityyli on paras tyyli!
20 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 120€Streetdance 7-9v. pojille UUTUUS!
TO klo 17-18 Toukolanpuiston koulu
Ohjaajat: Elli Ylitalo ja Roosa Saarimaa
Tunnilla fiilistellään tämän hetkisten trendien ja hittien parissa. Streetdance ottaa vaikutteita muun muassa breakdancesta ja hiphopista. Tunneilla tärkeintä on hauskanpito ja yhdessä kehittyminen.
20 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 110€Tanssillinenvoimistelu 11-15v.
SU klo 17-18 Kivistön koulu
Ohjaajat: Anni Jaurila, Anni Mattila ja Mira Saarinen
Tanssillinen voimistelu on suomalaisesta naisvoimistelusta kehitetty moderni voimistelumuoto, jossa tärkeimpinä elementteinä ovat liikkeen keskustalähtöisyys, virtaavuus ja ilmaisullisuus. Tanssillisen voimistelun tekniikkaharjoitteiden lisäksi tunnit sisältävät fyysisiä ( voima, nopeus, liikkuvuus) harjoitteita ikäryhmälle sovellettuna. Ryhmään ilmoittautuvilla ei tarvitse olla aikaisempaa voimistelu tai tanssitaustaa.
20 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 110€Telinevoimistelu tytöt ja pojat

Alkeisryhmä 5-6v
5-6v TI klo 17.30-18.30 Lintuviidan koulu 
Ohjaajat: Sofia Sillanpää ja Iida Lohilahti

Alkeisryhmä 7-10v 
TI klo 16.30-17.30 Lintuviidan koulu
Ti klo 18.30-19.30 Lintuviidan koulu
Ohjaajat: Sofia Sillanpää ja Iida Lohilahti
Telinevoimistelu on kehon hallintaa parhaimmillaan: Lajin parissa kehittyvät niin voima ja notkeus kuin koordinaatiokykykin. Tunneilla verrytellään leikkimielisesti, kehitetään lihaskuntoa ja -venyvyyttä ja harjoitellaan kullekin sopivantasoisia liikkeitä eri telineillä. Ryhmässä lapset oppivat fyysisten taitojen lisäksi sosiaalisia taitoja ja yhdessä toimimista.
20 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 110€Telinevoimistelun jatkoryhmä 
TO 16.30-17.30 Joupin koulu 
Ohjaajat: Anne-Mari Luhtasaari ja Jenna Kulmala
Tavoitteet: Telinevoimistelun perusliikkeet sekä haastavammat liikkeet (puolivoltti eteen, voltti eteen sekä taakse, perhonen, kippi, flikki jne.). Permanto, rekki, puomi ja hyppy telineinä. 2 kertaa harrastekauden aikana Kuortaneen urheiluopistolla harjoitukset. Mahdollisesti kilpailuihin osallistuminen. 

Taitotaso:
- Liikevaatimukset ja halu sitoutua harjoitteluun. Aikaisempaa telinevoimistelutaustaa ei vaadita, jos osaat vaadittavat liikkeet (suorituksen ei tarvitse olla täydellinen). Liikevaatimukset: Kuperkeikka eteen (kädet koko liikkeen ajan edessä)
-Käsilläseisonta (apu sallittu)
-Kärrynpyörä (jalat suorana)
-Perushypyt (jänne, kerä, X).          
20 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 110€Terminaattorit pojille 
5-6v TI 16.30-17.15 Alakylän koulu
3-4v TI 17.15-18.00 Alakylän koulu
Ohjaaja: Sara Gröndahl ja Venla Rajala
(Lapsen tulee olla täyttänyt 3v. ryhmän alkaessa)
Tunnilla liikutaan ja temppuillaan monipuolisesti poikamaisten teemojen mukaan. Leikkien ja peuhujen ohessa harjoitellaan samalla ryhmässä toimimista. Täällä saa juosta ja hyppiä!  
20 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 110€Tyttöjumppa
3-4v TI klo 16.30-17.15 Kivistön koulu
5-6v TI klo 17.15-18 Kivistön koulu
Ohjaajat: Katja Kosola ja Mirabella Kangas


7-9v. TI klo 16.30-17.15 Toukolanpuiston koulu
5-6v. TI klo 17.15-18.00 Toukolanpuiston koulu
Ohjaajat: Katja Kosola ja Aino Keski-jyrä
Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti perusvoimisteluliikkeitä, liikkuvuutta, tasapainoa ja vartalonhallintaa sekä liikutaan musiikin tahtiin. Pienempien tunnilla voimisteluliikkeiden opettelu tapahtuu pääosin leikin kautta. Lisäksi tunneilla kokeillaan eri voimisteluvälineitä ja telineitä mahdollisuuksien mukaan, riippuen harjoituspaikasta.
20 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 110€Wanna Be a Ballerina UUTUUS!
yli 8v. TI klo 19-20 Lukion peilisali
Ohjaaja: Iiris Koivula
Oletko joskus halunnut harrastaa balettia, mutta se on jäänyt tai viimeisistä tunneista on kulunut jo vuosia? Nyt sinulla on mahdollisuus harrastaa omalla tasollasi, sellaisena kuin olet. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Tunnilla tehdään baletin alkeita ja tunti on tarkoitettu kaiken ikäisille.
25 osallistujaa / ryhmä
Koko kausi 120€