Soveltava Freegym yli 7v.


IkäPäiväAikaPaikkaHintaOhjaajat
yli 7v.TO17.45-18.30Joupin koulu120€Eveliina Nokso ja Ella Järvenpää

Hinta sisältää koko vuoden (23.8-12.12.2021 ja 10.1.-1.5.2022) harrastemaksun. Hintaan lisätään seuranjäsenmaksu 20€.

LASTEN RYHMIEN HINTAAN SISÄLTYY SEURATUOTE (T-PAITA)!
Muistathan merkitä Hoikassa lapsesi tietoihin t-paidan koon!

Soveltava Freegym ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka elävät neurologisten oireiden kanssa. Ryhmään otetaan n. 8 lasta ja ryhmän ohjaajat ovat alan ammattilaisia. Ryhmässä liikutaan motivoivin keinoin, lasta innostaen. Lapsen liikettä ei rajata vaan täällä saa temmeltää. Tämä on harrastus, josta lapsi nauttii ja jossa hän saa olla oma itsensä. Turvallinen aikuinen ohjaa toimintaa pedagogisesta näkökulmasta. Ryhmään tullakseen lapsella ei tarvitse olla diagnoosia. Tulkaa kokeilemaan voisiko tämä olla se teidän lapsen juttu! 

FREEGYM on uusi lasille ja nuorille suunnattu harrastus joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymissä yhdistyvät voltit, parkour, voimistelu ja voimaharjoittelu.

Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. Harjoituksissa harjoitellaa voltteja, kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, erilaisia parkour-liikkeitä. Tunti on tarkoitettu 7-12 vuotiaille. Aikaisempaa liikuntaharrastusta ei tarvitse olla.

Ryhmäläisen sisarus voi osallistua tukilapsena ryhmän toimintaan ilmaiseksi. Tukilapsen tehtävänä on auttaa sisarusta ryhmän toiminnassa. Alle kouluikäinen ei voi toimia tukilapsena. Tukilasta ei tarvitse ilmoittaa Hoika-rekisterin kautta.