Telinevoimistelun jatkoryhmät yli 7v.

Kaudella 2023-2024 7-10v alkeisjatkoryhmissä harrastaneita suositellaan hakeutumaan ensi kaudelle telinevoimistelun jatkoryhmään 2 tai 3. Harrastuksen jatkaminen on mahdollista edelleen alkeisjatkoryhmässä.

Jos lapsi on harrastanut kaudella 2023-2024 jatkoryhmässä 1, suositellaan jatkamaan samassa ryhmässä. 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kausi 2023-2024

Hinnat sisältävät koko vuoden (21.8.-10.12.2023, 8.1.-28.4.2024) harrastemaksun. Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu 25€.

LASTEN RYHMIEN HINTAAN SISÄLTYY SEURATUOTE (T-PAITA)!
Muistathan merkitä myClubiin lapsesi tietoihin t-paidan koon!


20 osallistujaa / ryhmä 

IkäPäiväAikaPaikkaHinta koko kausiOhjaajat
yli 7v. tytöt KE17.30-18.45POP Pankki Areena225€Kaisa Isomäki ja Anne-Mari Luhtasaari, Selina Haapala
yli 7v. tytöt ja pojatKE18.30-19.45POP Pankki Areena225€Kaisa Isomäki ja Anne-Mari Luhtasaari, Selina Haapala
yli 7v.
tytöt
PE16.00-17.30POP Pankki Areena225€Anni Mattila,Venla Ruohonen, Anni Rintamäki, Milana Vuorenmaa

Telinevoimistelun jatkoryhmässä hiotaan alkeisryhmässä opittuja telinevoimistelun perustaitoja edeten yhä vaativampiin suorituksiin eri telineillä. Ryhmässä pyritään ottaamaan huomioon yksilöllinen kehittyminen ja antamaan lisähaastettaa sitä mukaa kun taidot kehittyvät. Kauden aikana perusliikkeistä edetään kohti voltteja, puolivoltteja, arabialaisia, flikkejä ja niiden yhdistelmiä. Eri harjoituskerroilla harjoittellaan hyppyä, nojapuita, rekkiä, permantoa ja puomia.

Jokaiseen tuntiin sisältyy osana lämmittely sekä voiman että liikkuvuuden lisääminen. Fyysisen kunnon, voiman, liikkuvuuden, kehonhallinnan, tasapainon ym. fyysisten ominaisuuksien kehittämisen lisäksi ryhmässä painotetaan positiivisen pedagogiikan menetelmiä: jokainen oppii omalla tasollaan, yhdessä tekeminen on hauskaa ja liikunta on iloinen asia. Tavoitteena on, että lapsi löytää itsestään itsetuntoisen liikkujan ja löytää elinikäisen kiinnostuksen liikuntaan sekä oppii ryhmässä työskentelyn taitoja.

Ryhmä ei tavoittele kisoihin osallistumista, mutta se voi toimia ponnahduslautana tavoitteellisempiin telinevoimistelun kilpailuryhmään.

Tunneilla suoritetaan liikkeitä Voimisteluliiton telinelajien passista

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Ilmoittaudu MyClubin kautta