Seuramme 7 joukkuetta kilpaili viikonloppuna hienolla menestyksellä!

17.4.2018
Hieno viikonloppu Svo:n joukkueille. 7 joukkuettamme oli kisaamassa Jyväskylässä, osa joukkuevoimistelun JNV cup:ssa osa Tanssillisen voimistelun cup 3.

Tanssillisen voimistelun kisat järjestettiin Palokassa. Svo:sta kisaamassa oli kolme joukkuetta Tanssillisen voimistelun viimeisessä 3:ssa cup kisassa.

12-15-vuotiaiden sarjassa Amorella sijoittui 6./13 koskettavalla ohjelmallaan Satutettu.
Amorellaa valmentavat Essi Marttila ja Elli Rajala

 

Yli 20. vuotiaiden sarjassa Poema sijoittui 4./11 erittäin kovatasoisessa sarjassa taidokkaalla ohjelmallaan Kirje rintamalta.

Yli 40-vuotiaiden sarjassa Rugosa sijoittui upeasti hopealle 2./7 vauhdikkaalla Mustat lampaat ohjelmallaan.

Pomeaa ja Rugosaa valmentaa ja koreografian on tehnyt Hymy Larimo-Tullila.

Joukkuevoimistelun JNV cup:ssa oli mukana Svo:sta neljä joukkuetta.

12-14-vuotiaiden sarjassa Dianella teki erinomaisen sarjanousun sijoittuen upeasti 3. kategoriaan sijalle 5-7./21. Joukkuetta valmentavat Henni Takala, Mirjam Santanen ja Jenni Yli-Salmi.

14-16-vuotiaiden kilpasarjassa Liliac onnistui tekemään ehjän ja ilmaisullinen kokonaisuuden. Kokonaisuus toi jaetun kullan 1./10 yhdessä RaIsku:n Isku kilpa Nikhi:n kanssa pistein 16,500. Joukkuetta valmentavat Henni Takala ja Mikaela Miilumäki.

16-20-vuotiaiden sarjassa Minesia teki teknisesti vahvan suorituksen pistein 17,133 ja voitti oman sarjansa 1./6. Joukkuetta valmentavat Henni Takala, Niina Ojanen ja Emmi Silvonen.

Yli 18-vuotiaiden kilpasarjassa Adoxa sijoittui 4. Joukkuetta valmentaa Marjut Leppänen.

 

Zinnia Omega ja Zinnia Alpha osallistuivat 15.4. Sydän-Suomen Stara-tapahtumaan Jyväskylässä.
Samassa yhteydessä käytiin myös joukkuevoimistelun 8-10-vuotiaiden kilpailu.

Mikä on Stara?

"Stara-tapahtumat ovat voimistelutapahtumia noin 7–12-vuotiaille voimistelijanaluille. Tapahtuma on harrastevoimistelijoiden tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Kilpavoimisteluun tähtäävät voimistelijat ja ryhmät taas voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin lajin kilpailusarjoihin siirtymistä. Stara-tapahtumissa voi esittää voimisteluohjelman, liikesarjan tai tanssiesityksen joko yksin tai yhdessä. Esitys voi olla itse luotu tai esimerkiksi Voimisteluliiton valmisohjelma. Voimistelun Stara-tapahtumissa esiintyjät saavat suorituksestaan palautteen sekä mitalin tai muun palkinnon."
-Voimisteluliitto-

 

Lämpimät onnittelut kaikille & Tsemppiä kisakauteen!
#svoperhettä